Q-railing

“Deltaracks zijn de perfecte oplossing voor ons.”

Richard Edworthy, Warehouse Manager, www.q-railing.com

Richard Edworthy is Warehouse Manager bij Q-railing UK, een internationaal bedrijf dat innovatieve railingsystemen produceert. Ze ontwikkelen veilige en stijlvolle balustrades, handrailingen en accessoires en bieden complete, kwalitatief hoogstaande oplossingen die opvallen door hun unieke design en uitstekende prestaties.

We vroegen Richard naar zijn ervaringen met ons Deltarack-systeem.

Richard, kan je even uitleggen waarvoor jullie onze Deltaracks gebruiken?

We gebruiken Deltaracks voor het transport van onze glaspanelen over het hele Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Wat zijn jouw ervaringen met Deltaracks?

De Deltaracks zijn gewoonweg dé perfecte oplossing voor ons. Vroeger transporteerden we glas op europaletten. We bevestigden ze er gewoon plat op, met alle risico's vandien. Niet bepaald een ideale manier van werken dus.

Wat voor ons erg handig is, is dat de Deltaracks in een compact bouwpakket worden geleverd. Zo kunnen we maar liefst 60 stuks op één pallet stapelen, waardoor we er gemakkelijk een voorraad van kunnen stockeren. En als we ze nodig hebben, kunnen we ze in een paar minuten monteren. Echt handig. Bovendien zijn ze erg sterk.

We zijn dus zeer tevreden over de Deltaracks.

Zou je op een schaal van 1 tot 10 kunnen aangeven hoe tevreden je bent van onze Deltaracks?

1 staat voor 'zeer ontevreden' en 10 voor 'zeer tevreden'.

Dan geef ik zeker een 8. Want, hoewel we erg tevreden zijn over de Deltaracks, zijn ze wat minder handig voor het transport van onze kleinere glaspanelen. De ruimte tussen de verticale ribben is nl. voor deze glasplaten iets te groot. We lossen dit weliswaar met platen op, maar toch. Wat ons betreft is er op dit vlak dus nog wel wat ruimte voor verbetering. Vandaar die 8.

Bedankt dat je dit aanhaalt, Richard. Voor dit probleem kunnen we je wel enkele oplossingen aanreiken. Zo kunnen we panelen op maat leveren, die je horizontaal op het steunvlak kan monteren. Of je kan extra uprights gebruiken die de ruimte tussen de verticale ribben verkleinen.

Dat klinkt perfect. Nu dat probleem van de baan is, geef ik graag een 10!

Solutions de Transport Efficaces et Sûres pour Van Marcke avec les Racks de Transport Personnalisés SR80 de Deltarack